Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Καπερνάρος σε αναμμένα κάρβουνα

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον Δ’ Κύκλο, τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν σημαντικές εξελίξεις. Ο Δημοσθένης ανοίγει την καρδιά του στον Κωνσταντίνο, ενώ ο Στάθης αρχίζει να υποψιάζεται τον ξάδερφό του.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Καπερνάρος σε αναμμένα κάρβουνα

Μια μέρα, ο Στάθης αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να πάρει την κούνια του μωρού του. Ωστόσο, διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητό του είναι χαλασμένο. Ζητά τότε το αυτοκίνητο του Δημοσθένη, ο οποίος του το δανείζει. Δυστυχώς, οι ανταγωνιστές του Δημοσθένη έχουν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα. Καθώς ο Στάθης προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητο, η έκρηξη είναι ακαριαία και το όχημα ανατινάζεται. Ευτυχώς, ο Στάθης καταφέρνει να σωθεί με μόνο λίγα τραύματα. Ωστόσο, η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη προκαλεί σοκ στην Αρεόπολη και όλοι αναρωτιούνται για το τι έχει συμβεί.

Ο Στάθης, ανήσυχος, ρωτά τον Δημοσθένη για την κατάσταση: «Δημοσθένη, έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό σου, δεν το έκαναν για πλάκα. Ποιος θέλει να σε σκοτώσει;» Ο Δημοσθένης, ωστόσο, δεν δίνει κάποια πειστική εξήγηση. Στο μυαλό του, ο Μιχάλης Χατζής κυριαρχεί, καθώς ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι ήρθε στη Μάνη μόνο για να συναντήσει εκείνον. Η γνωριμία των δύο αντρών ξεκίνησε πριν χρόνια στην Αμερική. Ο Μιχάλης, τότε 18 χρονών, ανακάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν μαφιόζος που συνεργαζόταν με τον Δημοσθένη.

Ο θυμός του Μιχάλη για τον πατέρα του δεν τον απομάκρυνε από τη ζωή του Δημοσθένη, κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Σύντομα, ο Δημοσθένης εκμυστηρεύεται τις υποψίες του στον Κωνσταντίνο, λέγοντας ότι πιστεύει πως ο Χατζής ευθύνεται για την έκρηξη. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης αρχίζει να πιστεύει ότι ο Δημοσθένης είναι μπλεγμένος σε σοβαρές καταστάσεις, αλλά δεν μπορεί να ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα. Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Μιχάλη Χατζή; Μήπως η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημοσθένη κρύβει μια μεγαλύτερη συνωμοσία; Τι μπορεί να σημαίνει για τον Δημοσθένη η επιστροφή του Χατζή στη Μάνη;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ