Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Γκλέτσος μας δίνει τα πιο καυτά spoilers της σειράς

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Όλοι οι ηθοποιοί προετοιμάζονται πυρετωδώς καθώς πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν της σειράς, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για την Κυριακή 22/09 στις 21.00. Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος υποδύεται τον Τζον, μοιράζεται αποκαλύψεις λίγο πριν από την πρεμιέρα, αυξάνοντας την ανυπομονησία των θεατών.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Γκλέτσος μας δίνει τα πιο καυτά spoilers της σειράς

Κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή “Buongiorno”, αναφέρεται στην επιτυχία της σειράς και αποκαλύπτει στοιχεία για τα επερχόμενα επεισόδια. Ο ηθοποιός εκφράζει τον θαυμασμό του για τη δημιουργική ομάδα, τονίζοντας τη συμβολή της Βάνας Δημητρίου, του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου στην επιτυχία της σειράς. Εξηγεί ότι η παραγωγή διαθέτει άριστο εξοπλισμό, διευκολύνοντας τη διαδικασία των γυρισμάτων. Αναφερόμενος στο ρόλο του, ο Γκλέτσος σημειώνει τη σημασία των σχέσεων που διατηρεί ο χαρακτήρας του με την Αθηνά και τον Στάθη, ενώ η πλοκή εξελίσσεται μέσα από τα προβλήματα που δημιουργούν τα παιδιά τους.

Ειδικότερα, ο Γκλέτσος μοιράζεται πως οι σχέσεις της κόρης του, Νάνσυς, με την κόρη της Αθηνάς, Φιλιώς, είναι τεταμένες, καθώς οι δυο τους δείχνουν αμοιβαία αντιπάθεια. Αυτή η σύγκρουση μεταξύ των κοριτσιών θα φέρει τους γονείς τους σε δύσκολη θέση, καθώς θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν αντικειμενικοί ή αν τα προβλήματα των παιδιών τους θα επηρεάσουν τις σχέσεις τους. Ο Απόστολος Γκλέτσος κλείνοντας, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το σενάριο της Βάνας Δημητρίου, η οποία, όπως λέει, χειρίζεται με δεξιότητα την εξέλιξη των σχέσεων των ηρώων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αντλώντας υλικό από την πραγματική ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ