Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Δημοσθένης ανεβαίνει νέο Γολγοθά

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Δημοσθένης και η οικογένειά του βρίσκονται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης κατάστασης.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Δημοσθένης ανεβαίνει νέο Γολγοθά

Μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου του, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, αλλά η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ) τον αναστατώνει περαιτέρω. Ο γοητευτικός Μιχάλης, ο οποίος εργάζεται ως δεξί χέρι του Μάνου στη διαχείριση των κτημάτων των Βρεττάκων, έχει μια σκοτεινή πλευρά που αποκαλύπτει στον Δημοσθένη. Στην συνάντησή τους, ο Μιχάλης του λέει: «Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα. Ξέρω πάρα πολλά…». Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ζουν εφιαλτικές στιγμές όταν η κόρη τους, Ειρήνη, απάγεται.

Αρχηγός της συμμορίας που την απάγει είναι μια γυναίκα. Η σύνδεση του Χατζή με την απαγωγή παραμένει ασαφής και προκαλεί ανησυχία. Η οικογένεια του Δημοσθένη, αναστατωμένη και φοβισμένη, προσπαθεί να κατανοήσει την απειλή που τους περιβάλλει και να βρει τρόπο να σώσουν την Ειρήνη. Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες, και οι σχέσεις των χαρακτήρων αναδεικνύονται με τη διαδικασία της ανακάλυψης της αλήθειας.

Πώς συνδέεται ο Μιχάλης Χατζής με την ανατίναξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη; Τι κρύβεται πίσω από τις σκοτεινές απειλές του Μιχάλη και ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις; Πώς θα επηρεάσει η απαγωγή της Ειρήνης τη ζωή της οικογένειας και ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας που ηγείται της συμμορίας; Η οικογένεια του Δημοσθένη θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια και να σώσει την Ειρήνη πριν να είναι πολύ αργά;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ