Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Νέο ερωτικό τρίγωνο ταράζει τη Μάνη

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς νέο ερωτικό τρίγωνο έρχεται στο φως και ταράζει την Μάνη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κούλα εισβάλλει δυναμικά στη ζωή ενός ζευγαριού και αναστατώνει την τοπική κοινωνία της Μάνης.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Νέο ερωτικό τρίγωνο ταράζει τη Μάνη

Καθώς η Κούλα εδραιώνεται στην περιοχή, αναλαμβάνει όχι μόνο τις ευθύνες της στο κατάστημα της Αρετής, αλλά και μια δεύτερη δουλειά στο νέο SPA της Ισμήνης, η οποία χρειάζεται προσωπικό για την καινούργια της επιχείρηση. Η Ισμήνη αναγνωρίζει την ικανότητα της Κούλας και της προσφέρει τη θέση, κάτι που ενθουσιάζει την Κούλα. Η Κούλα ενθουσιάζεται με την πρόσληψή της και αρχίζει να φλερτάρει με έναν κάτοικο της περιοχής. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτει ότι ο άνδρας είναι ήδη δεσμευμένος και έχει σοβαρή σχέση εδώ και χρόνια.

Ο άνδρας βλέπει στην Κούλα μια ευκαιρία για ευχάριστη συντροφιά, χωρίς να σκοπεύει να αλλάξει τη σχέση του. Όταν η Κούλα αντιλαμβάνεται την αλήθεια, ξεσπάει σε έντονη οργή και αυτοκατηγορία, κατηγορώντας τον εαυτό της για την αποτυχία της να κατανοήσει τις πραγματικές προθέσεις του άνδρα. Η κατάσταση εξελίσσεται σε έντονη συναισθηματική αναστάτωση για την Κούλα, η οποία αισθάνεται προδομένη και απογοητευμένη από τις εξελίξεις.

Πώς θα επηρεάσει η αναστάτωση της Κούλας τη σχέση της με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς; Θα καταφέρει να επανέλθει στην κανονικότητα μετά την απογοήτευση της προδοσίας; Πώς θα αντιδράσει η Ισμήνη στην ένταση που δημιουργείται γύρω από το SPA; Και τελικά, ποιοι θα είναι οι επόμενοι σταθμοί στη ζωή της Κούλας; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, κρατώντας μας σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ