Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μένει έγκυος πριν συλληφθεί

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στην αρχή της 4ης σεζόν στη σειρά που μας μας συντροφεύσει για τέταρτη χρονιά ο Πότης και η Άννα θα ζήσουν μια ευχάριστη έκπληξη. Ίσως γίνουν γονείς από εκεί που δεν το περιμένουν.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μένει έγκυος πριν συλληφθεί

Ο Γιάννης Κρητικός, που υποδύεται τον Πότη στη σειρά, σε συνέντευξη του έδωσε σποιλερ για τις εξελίξεις της 4ης σεζόν. «Ο Πότης διαφέρει από όλους τους ήρωες της Μάνης», εξηγεί ο ηθοποιός. «Βλέπει με τελείως διαφορετικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν εκεί. Όπως έχουμε δει, τον ενδιαφέρει η ζωή των άλλων, ίσως επειδή όταν ήταν μικρός δεν είχε ζήσει με τόση ελευθερία, λόγω των αυστηρών γονιών του που ήθελαν να διατηρήσουν ένα συγκεκριμένο κοινωνικό προφίλ. Έτσι, απολαμβάνει το κουτσομπολιό, που το θεωρεί κοινωνική κριτική, και τον έγγαμο βίο του με την Αννούλα».

Στη συνέχεια, ο Κρητικός αποκάλυψε μια σημαντική εξέλιξη για τον ήρωά του και την Άννα. «Στην αρχή της τέταρτης σεζόν, κάτι πολύ όμορφο θα απασχολήσει τη ζωή του ήρωά μου. Δεν ξέρω αν πρέπει να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω αν η Άννα μένει έγκυος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο και δυνατό στην καθημερινότητά του, κάτι που θα του δώσει μεγάλη χαρά». Ωστόσο, πριν από αυτό, το ζευγάρι θα περάσει ξανά δύσκολες στιγμές. Στο τέλος του τρίτου κύκλου, ο Κουράκος θα συλλάβει την Άννα και θα την οδηγήσει στο τμήμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ