Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μάνο, Αν πιστέψεις θα τα καταφέρεις

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αφροδίτη προσπαθεί να πείσει τον Μάνο ότι μπορεί να απεξαρτηθεί από τις αμφεταμίνες μόνος του, εφόσον το θέλει πραγματικά. Ο Μάνος, γεμάτος ενοχές για το περιστατικό με την Αγγελική, επιθυμεί να σταματήσει τις ουσίες, αλλά δυσκολεύεται αρκετά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μάνο, Αν πιστέψεις θα τα καταφέρεις

Συμβουλεύεται την Αφροδίτη, η οποία του προτείνει σκευάσματα που μειώνουν το στερητικό σύνδρομο. Ωστόσο, τον προειδοποιεί ότι αυτά μπορεί να τον οδηγήσουν πίσω στις αμφεταμίνες αν πιστέψει πως η απεξάρτηση είναι εύκολη και ανώδυνη. Η Αφροδίτη του λέει: «Μόνο αν το θέλεις πραγματικά μπορείς να το κόψεις. Εδώ είναι η μαγκιά… Θα το πας στο ένα. Αυστηρά. Όσο και να θες να πάρεις κι άλλο». Στη συνέχεια, του προτείνει να εφαρμόσει άλλες τεχνικές, όπως το τρέξιμο και τη γυμναστική, γιατί η άσκηση βοηθάει πολύ.

Καθώς η Αγγελική αναρρώνει, ο γιατρός ενημερώνει ότι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι και τους δίνει κάποιες οδηγίες. Η Αφροδίτη περνάει να δει πώς είναι η μικρή και αντιλαμβάνεται ότι ο Μάνος είναι ταραγμένος και ιδρώνει αρκετά. Ο Μάνος της εξομολογείται: «Το παλεύω. Σήμερα δεν πήρα αμφεταμίνη… Ζορίζομαι όμως… Πρέπει να τα καταφέρω. Παραλίγο να είχαμε τραγωδία εξαιτίας μου». Η Αφροδίτη τον ενθαρρύνει, λέγοντάς του: «Ξεκόλλα από το ενοχικό. Δώσε τη μάχη σου. Δώσε την και κέρδισε την. Πίστεψε το και θα τα καταφέρεις». Έτσι, η Αφροδίτη στέκεται στο πλευρό του μέχρι τέλους.

Η προσπάθεια του Μάνου να απεξαρτηθεί είναι δύσκολη, αλλά με την υποστήριξη της Αφροδίτης και την αποφασιστικότητά του, έχει ελπίδα να πετύχει. Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» αναδεικνύει την προσπάθεια και τον αγώνα του ανθρώπου να ξεπεράσει τις εξαρτήσεις και τις δυσκολίες, προσφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ