Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μαμά, συγχώρησέ με

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, θα μαρτυρήσουμε τον θάνατο ενός χαρακτήρα, προκαλώντας θλίψη στην Αφροδίτη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μαμά, συγχώρησέ με

Συγκεκριμένα, βρίσκουμε την Αφροδίτη σε κατάσταση ψυχολογικής αδιαθεσίας, καθώς επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τον Χρήστο. Ωστόσο, εκείνος την απορρίπτει οριστικά, δηλώνοντας: “Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.” Παράλληλα, ο Αποστόλης, έχοντας δει τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται, αναρωτιέται αν πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό αυτό. Τελικά, επιλέγει να ενημερώσει τον Λυκούργο για την παράνομη σχέση.

Ο Λυκούργος, αναλαμβάνοντας την υπόθεση, συναντά τον Χρήστο, ο οποίος ομολογεί τα πάντα και εκφράζει την επιθυμία του να χωρίσει με την Αφροδίτη. Κατά τη διάρκεια εξετάσεων αίματος, η Αφροδίτη καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου.

Ο Χρήστος, παρά τις προσπάθειες του να χωρίσει με την Αφροδίτη, δέχεται ένα τηλεφώνημα που ανακοινώνει τον θάνατο της γιαγιάς Ευτέρπης, καθώς περιεθάλπετω από την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη, συγκλονισμένη, αντιμετωπίζει τον θάνατο της γιαγιάς. Ο Κωνσταντίνος, μετά την κηδεία, ενημερώνει την Αφροδίτη για την κληρονομία που της άφησε η γιαγιά. Παρόλο που αρχικά αρνείται να την δεχτεί, τελικά αναγκάζεται και αποφασίζει να τη δωρίσει σε ένα φτωχό παιδί.

Ο Χρήστος, παρακολουθώντας αυτήν την εξέλιξη, δεν εκφράζει την πρόθεσή του να χωρίσει με την Αφροδίτη, αλλά αντιθέτως, χωρίζει οριστικά με την Αριάδνη. Η Αριάδνη, αισθανόμενη απογοήτευση, αποκαλύπτει στη μητέρα της, την Ιουλία, όλα όσα συνέβησαν, ζητώντας συγγνώμη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ