Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Λυγίζουν στη θέα του πτώματος

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς φέρνει μια τραγική κατάληξη, καθώς η Χάιδω και η Βασιλική βρίσκονται αντιμέτωπες με μια αποτρόπαια εικόνα: το άψυχο σώμα του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Λυγίζουν στη θέα του πτώματος

Αρχικά, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τον γάμο τους, η Βασιλική ανακαλύπτει με έκπληξη τη μεταστροφή του Φιλίππου. Μετά τη συζήτηση αυτή, ο Φίλιππος εξαφανίζεται από το σπίτι, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Χάιδω όσο και στη Βασιλική. Ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει, υποστηρίζοντας ότι ίσως ο Φίλιππος απλά θέλει να τις ανησυχήσει και ότι θα επιστρέψει. Ωστόσο, οι ανησυχίες τους αυξάνονται και αποφασίζουν να ενημερώσουν την αστυνομία για την εξαφάνιση του Φιλίππου.

Παρά τις προσπάθειες, το κινητό του δεν εντοπίζεται. Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, ο Φίλιππος παραμένει αγνοούμενος, γεγονός που αναγκάζει την Χάιδω, τη Βασιλική και τον Λυκούργο να τρομοκρατηθούν. Η Χάιδω αναρωτιέται αν ο Βαφέας έχει προκαλέσει κάποιο κακό στον γιο της, ενώ ο Στάθης προσπαθεί να την καθησυχάσει. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος οργανώνει έρευνες σε όλη τη Μάνη με αστυνομικούς και εθελοντές, αλλά το αυτοκίνητο του Φιλίππου εντοπίζεται άδειο. Λίγο αργότερα, το Λιμενικό βρίσκει ένα πτώμα σε μια βραχονησίδα.

Η Χάιδω και η Βασιλική αντιμετωπίζουν τη σκληρότερη στιγμή της ζωής τους, καθώς αναγνωρίζουν το πτώμα του Φιλίππου. Η απώλεια του τους φέρνει αντιμέτωπες με την αναπόφευκτη πραγματικότητα ότι είναι νεκρός, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ