Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ξένια γίνεται καπνός

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Δημοσθένης πρέπει να πάρει το παιδί και να δώσει τα μετρητά στη Ξένια. Οι δυο τους συμφωνούν να συναντηθούν για να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή την επόμενη μέρα. Η Αρετή είναι σε μεγάλη αναστάτωση και εκτοξεύει τα συναισθήματά της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ξένια γίνεται καπνός

Παράλληλα, η συμπεριφορά της Δήμητρας απέναντι στον Κουράκο είναι αινιγματική, δημιουργώντας αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Ισίδωρος ταξιδεύει στην Κηφισιά για να συναντήσει την Ιουλία και να περάσει δυο μέρες μαζί της, όπου εκείνη αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη. Παράλληλα, ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προσέγγισης, καθώς ο Ορέστης φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Ο Φίλιππος εκφράζει στη Βασιλική την επιθυμία του να μην εργάζεται πλέον στα κτήματα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του, αφήνοντάς την σε αμηχανία. Όταν ο Δημοσθένης πηγαίνει να πάρει το μωρό από την Ξένια, βιώνει μια απροσδόκητη έκπληξη καθώς αυτή έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί. Στη συνέχεια, η Ειρήνη και η Ασπασία είναι απορημένες για το τι συνέβη ανάμεσά τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ