Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η παράνομη σχέση τους στο φως – Σε σοκ ο Λυκούργος

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τραγικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Λυκούργος θα αντικρίσει την πραγματικότητα πίσω από την παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Η Βασιλική, παρά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, παραμένει στο περιθώριο, ενώ η παράνοια του πάθους μεταξύ του Χρήστου και της Αριάδνης εξακολουθεί να ολοκληρώνεται.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η παράνομη σχέση τους στο φως – Σε σοκ ο Λυκούργος

Ταυτόχρονα, η Αθηνά και ο Τζον βρίσκουν την αγάπη μεταξύ τους, αλλά η Φιλιώ αποτελεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της σχέσης τους. Οι δυναμικές του έρωτα θα διαμορφωθούν με αντιξοότητες και εμπόδια, ανεβάζοντας τον παροξυσμό της πλοκής. Όμως, η τραγωδία δεν σταματά εδώ. Ο Πότης ανακοινώνει στην Αρετή τη σοκαριστική είδηση ότι η Ιουλία είναι έγκυος με το παιδί του Στάθη.

Οι αναταράξεις στις σχέσεις των χαρακτήρων θα φθάσουν σε ένα απροσδόκητο ύψος, ενώ η αγωνία θα επικεντρωθεί στον τρόπο που ο Λυκούργος θα αντιμετωπίσει την ανατριχιαστική αλήθεια για τη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Η ζωή του Λυκούργου θα καταρρεύσει και οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές. Σε ένα παιχνίδι ανθρώπινων συναισθημάτων και παθών, η “σειρά εξελίσσεται σε μια ανελέητη διαδρομή που συνδυάζει αγάπη, προδοσία και απώλεια, ανατρέποντας τον κόσμο των χαρακτήρων σε μια σκοτεινή και αβέβαιη κατεύθυνση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ