Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Μαρίνα ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι πλέον αντιμέτωποι με ένα σύννεφο που σκεπάζει τον γάμο τους. Ο Μάνος βρίσκεται υπό αδιάκοπη πίεση λόγω της υπερβολικής δουλειάς, καθώς είναι πάντα εξοντωμένος ή απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Μαρίνα ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Μαρίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και αναρωτιέται αν ο σύζυγός της έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη. Παράλληλα, η πίεση από τη δουλειά και οι έντονες καταστάσεις στο σπίτι με την Αμαλία, φέρνουν τον Μάνο σε ένα σημείο όπου αποφασίζει να ξαναρχίσει τη λήψη αμφεταμινών, όπως έκανε και στα φοιτητικά του χρόνια. Η χρήση αυτών των ουσιών οδηγεί τον Μάνο σε μια σταδιακή εθιστική κατάσταση, επηρεάζοντας τη συμπεριφορά του.

Ξεκινά να γίνεται νευρικός, απρόβλεπτος και επιθετικός, προκαλώντας φόβο στη Μαρίνα, που πλέον δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον άνδρα που αγάπησε και παντρεύτηκε. Η κατάσταση επιδεινώνεται καθώς ο Μάνος βυθίζεται στην εξάρτηση, αγνοώντας τις συνέπειες που θα έχει αυτή η επιλογή στη ζωή του και στη σχέση του με τη Μαρίνα. Τον πλημμυρίζει η ανάγκη για την επόμενη δόση, ενώ η Μαρίνα βλέπει το όνειρό της για έναν ευτυχισμένο γάμο να διαλύεται μπροστά στα μάτια της.

Πώς μπορεί η Μαρίνα να αντιμετωπίσει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Μάνου; Τι μπορεί να κάνει για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την εξάρτησή του από τις αμφεταμίνες; Πώς μπορούν να επαναφέρουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη στη σχέση τους; Υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν από κοινού για να αντιμετωπίσουν αυτήν την κρίση και να βρουν την ισορροπία στη ζωή τους και στη σχέση τους;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ