Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Η Ισμήνη αφήνει την τελευταία της πνοή!

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Η Ισμήνη θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, η Ισμήνη ξεψυχά στα χέρια του Λυκούργου, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με φρικτά μυστικά, που έρχονται στην επιφάνεια, ενώ νέοι κίνδυνοι εισβάλλουν στις ζωές τους. Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA με όλους τους χαρακτήρες να κινδυνεύουν.

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Η Ισμήνη αφήνει την τελευταία της πνοή!

«Ζούμε σε έναν πολύ βρόμικο κόσμο», ακούγεται να λέει ο Λυκούργος, και ξεκινάει μία αλληλουχία σκηνών που καθηλώνουν. Πορνεία, έγκλημα, όπλα και δολοφονίες. Ο νέος κύκλος αναμένεται ακόμη πιο συγκλονιστικός. Ένα μηχανάκι με δύο άντρες περνάει μπροστά από τον Λυκούργο και την Ισμήνη. Ο ένας κρατάει όπλο, το οποίο και χρησιμοποιεί ρίχνοντας λιπόθυμη την Ισμήνη. Ο Λυκούργος την πιάνει, αλλά ο τρόμος στο βλέμμα του είναι μεγάλος.

Ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη κινδυνεύουν και φυσικά η κοπέλα θα είναι ο τρόπος να απειλήσουν και να προειδοποιήσουν τον συμβολαιογράφο. Ο λόγος που η Ισμήνη έχει μπει στο στόχαστρο της μαφίας, είναι ο Κωνσταντίνος. Ο σύντροφός της προσπαθεί να ξεμπλεχτεί από τις βρωμοδουλειές του Δημοσθένη, αλλά φυσικά ο αδίστακτος άντρας δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια