Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ιουλία χάνει το σπλάχνο της

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, φέρνουν μεγάλες αναταράξεις στη ζωή των χαρακτήρων. Η Ιουλία βλέπει με φόβο τη σχέση της κόρης της, Αριάδνης, με τον Χρήστο, φοβούμενη μήπως χάσει για πάντα την αγαπημένη της κόρη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ιουλία χάνει το σπλάχνο της

Ο Στάθης, αντιλαμβανόμενος τα συναισθήματα της Αριάδνης, ανακαλύπτει με έκπληξη ότι ο Χρήστος είναι αυτός που έχει κερδίσει την καρδιά της. Τη στιγμή που τους παρακολουθεί μαζί, ο θυμός και η ντροπή τον πνίγουν. Όταν η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι, αντιμετωπίζει την αντίδραση του Στάθη, ο οποίος της ζητά να φύγει από τη Μάνη λόγω της απαγορευμένης σχέσης της. Η Ιουλία, μαθαίνοντας την αλήθεια από τον Στάθη, στεναχωριέται για το μέλλον της κόρης της. Η ανησυχία της αυξάνεται, φοβούμενη μήπως χάσει την Αριάδνη για πάντα.

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος αποφασίζει να μιλήσει στην Αφροδίτη και να της εξομολογηθεί την αλήθεια. Όμως, η ανατροπή έρχεται όταν η Αφροδίτη αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του. Έτσι, η σχέση τους φθάνει στο τέλος της από μόνη της, καθώς ο Χρήστος, σοκαρισμένος, επιλέγει να μην πει τίποτα στην Αριάδνη. Η αγωνία, ο έρωτας, και ο θυμός ενώνονται σε ένα παραπλανητικό παζλ, αλλάζοντας τις ζωές των χαρακτήρων. Η σειρά συνεχίζει να αφηγείται τις περιπέτειες τους, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια.

Πώς θα αντιδράσει η Αριάδνη απέναντι στην επίκριση του Στάθη και στο αίτημα να φύγει από τη Μάνη; Θα καταφέρει να διατηρήσει τη σχέση της με τον Χρήστο παρά την αντίδραση της οικογένειάς της; Πώς θα αντιμετωπίσει η Ιουλία τον φόβο της για το χαμένο μέλλον της κόρης της; Και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ του Χρήστου και της Αφροδίτης, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ