Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη μπήγει το μαχαίρι στο κόκαλο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα. Ο ισχυρός άντρας ενημερώνεται από τον ντέντεκτιβ ότι η Ξένια εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη. Αμέσως, ο Δημοσθένης αναχωρεί για να πάρει πίσω το μωρό της Ξένιας.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη μπήγει το μαχαίρι στο κόκαλο

Ο ντέντεκτιβ φέρνει το παιδί στην αγκαλιά του Δημοσθένη, ο οποίος στη συνέχεια επικοινωνεί με την Ασπασία, που αναλαμβάνει να μεγαλώσει το βρέφος. Η Ασπασία, συγκινημένη και γεμάτη ευθύνη, αγκαλιάζει το μωρό, έτοιμη να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Από την άλλη πλευρά, η Ειρήνη αντιδρά σφοδρά στην άφιξη του παιδιού. Με απόλυτη αποφασιστικότητα, δηλώνει: «Δεν το θέλω, σας το είχα πει. Σας το είχα δηλώσει ότι αν φέρετε αυτό το μωρό στο σπίτι, εγώ θα φύγω, ξεχάστε με».

Η Ειρήνη επιμένει να απομακρύνει το μωρό και ετοιμάζει σχέδιο για να εξασφαλίσει την απομάκρυνσή του. Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, ο Δημοσθένης βρίσκεται σε ένα κρίσιμο δίλημμα: πώς να συνδυάσει την οικογενειακή του ζωή ώστε να έχει κοντά του και τα δύο του παιδιά, ενώ ταυτόχρονα να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ειρήνης και τις προκλήσεις που προκύπτουν από την κατάσταση αυτή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ