Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω σε ρόλο προξενήτρας

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον νέο κύκλο της σειράς, προβλέπεται μια σημαντική ανατροπή: η Χάιδω θα προξενέψει την Βασιλική στον Μιλτιάδη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω σε ρόλο προξενήτρας

Ο Μιλτιάδης, ερωτευμένος με τη Βασιλική, έχει κρατήσει τα συναισθήματά του κρυφά, μέχρι που ο Παρασκευάς τον παροτρύνει να αποκαλύψει την αγάπη του. Ταυτόχρονα, η Βασιλική έχει βρει στον Μιλτιάδη ένα στήριγμα μετά τον χαμό του Φίλιππου, αλλά δεν αισθάνεται έτοιμη για νέα σχέση. Κατά την έναρξη της τέταρτης σεζόν, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποκαλύψει στη Βασιλική τα συναισθήματά του, καθώς θέλει να είναι ειλικρινής για τον έρωτά του προς εκείνη.

Η ανακοίνωσή του σοκάρει αρχικά τη Βασιλική, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Η Χάιδω, αντιλαμβανόμενη τη σχέση των δύο, επεμβαίνει με τον δικό της τρόπο. Βλέποντας στον Μιλτιάδη σαν γιο της, προσπαθεί να προκαλέσει αναταραχή μεταξύ του και της Βασιλικής. Η σχέση τους περνάει δοκιμασίες και εκτός της εργασίας, καθώς ο Μιλτιάδης εξομολογείται στη Βασιλική τα πάντα.

Η Βασιλική, αντιμέτωπη με την αποκάλυψη και την επίδραση της Χάιδω στη ζωή τους, αναρωτιέται αν είναι έτοιμη για νέα αγάπη. Ο Μιλτιάδης, από την πλευρά του, πρέπει να αποφασίσει αν θα παλέψει για την αγάπη τους παρά τις δυσκολίες. Η μοίρα τους πλέκεται με νέα νήματα, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν θα καταφέρουν να είναι μαζί εν τέλει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ