Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω γυρίζει σελίδα

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καθώς φτάνουμε στο τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς, η Χάιδω βιώνει μια ριζική αλλαγή που αναστατώνει τη ζωή της. Η απώλεια του Φίλιππου από τα χέρια ενός ανελέητου δολοφόνου την οδηγεί σε βαθιά ψυχολογική κρίση.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω γυρίζει σελίδα

Μη αντέχοντας τον πόνο, αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγο καιρό στο μοναστήρι, αναζητώντας γαλήνη και ηρεμία. Παρόλα αυτά, η ζωή της φέρνει ένα νέο ρόλο: να είναι δίπλα στους αγαπημένους της και ιδιαίτερα στην εγγονή της. Η Χάιδω κάνει μια νέα αρχή, προσπαθώντας να ανακουφίσει τον πόνο της από τον θάνατο του γιου της. Αποφασίζει μαζί με τη Βασιλική να αλλάξει σπίτι, αποφεύγοντας έτσι τις αναμνήσεις που τους φέρνει η παλιά κατοικία. Αυτή η επιλογή δεν οφείλεται σε προσπάθεια να ξεχάσουν τον Φίλιππο, αλλά στην αδυναμία τους να ζήσουν με την σκιά του παρελθόντος γύρω τους.

Με αποφασιστικότητα, αρχίζουν έρευνα για να βρουν ένα καινούργιο σπίτι και να ξεκινήσουν ξανά. Επίσης, η Χάιδω και η Βασιλική συμμετέχουν στον γάμο του Τζον και της Αθηνάς, αλλά αποφασίζουν να απουσιάσουν από το γλέντι εξαιτίας του πένθους τους, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην επόμενη φάση της ζωής τους. Έτσι, η Χάιδω και η Βασιλική, με αποφασιστικότητα και αγάπη, συνεχίζουν το ταξίδι τους, προσπαθώντας να ανακτήσουν κάποιο κομμάτι από την απώλεια που τις έχει πλήξει βαθιά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ