Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ασπασία γυρίζει το παιχνίδι

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς η Ασπασία ανατρέπει τα δεδομένα και δείχνει συμπόνια στην Ξένια για το παιδί της με τον Δημοσθένη. Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε ο Δημοσθένης εντοπίζει την Ξένια και το μωρό στην Αλεξανδρούπολη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Ασπασία γυρίζει το παιχνίδι

Έτοιμος να την αντιμετωπίσει, ο Δημοσθένης παίρνει μαζί του την Ασπασία και φτάνουν στο σημείο που βρίσκεται η Ξένια. «Νόμιζες ότι δεν θα σε βρω; Και στην άκρη του κόσμου να κρυβόσουν, πάλι θα σε έβρισκα. Πού έχεις το παιδί; Πες μου!» της φωνάζει ο Δημοσθένης. Η Ξένια τρομάζει και ο Δημοσθένης βγάζει το όπλο, το τοποθετεί στο κεφάλι της και την απειλεί: «Φέρε μου το παιδί αλλιώς θα σε σκοτώσω». Το μάτι του γυαλίζει από οργή. Η Ασπασία παθαίνει σοκ. «Δημοσθένη, τι κάνεις; Κατέβασε το όπλο τώρα», του λέει, αλλά εκείνος δεν την ακούει.

Η Ξένια, χωρίς άλλη επιλογή, υποχωρεί και παραδίδει το παιδί στον Δημοσθένη και την Ασπασία, γεμάτη πόνο ψυχής, καθώς έχει δεθεί μαζί του και δεν θέλει να το αποχωριστεί. Η Ασπασία, ως μάνα, καταλαβαίνει τον πόνο της, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκείνη τη στιγμή. Συγκινημένη που θα μεγαλώσει το παιδί, η Ασπασία δέχεται το μωρό στην αγκαλιά της. Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει αμέσως να βρει μια γυναίκα για να βοηθάει την Ασπασία στην ανατροφή του παιδιού. Ωστόσο, η Ειρήνη αντιδρά έντονα στον ερχομό του μωρού στο σπίτι και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το αποχωριστούν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ