Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αριάδνη σε μαύρο χάλι

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα διακατέχονται από ένταση, καθώς η Αφροδίτη, με χαρά στα μάτια της, ανακοινώνει στον Χρήστο την εγκυμοσύνη της. Αυτό το νέο πληγώνει βαθιά την Αριάδνη, η οποία βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αριάδνη σε μαύρο χάλι

Ο Χρήστος, μην γνωρίζοντας την αλήθεια αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο, θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή του με την Αριάδνη, απορρίπτοντας έτσι την πρώην σύζυγο του, την Αφροδίτη. Ο Χρήστος, πριν προλάβει να μοιραστεί την αλήθεια του με την Αφροδίτη, τίποτα δεν εξελίσσεται όπως προγραμματίζει. Καθώς ετοιμάζεται να εκφράσει τις επιθυμίες του για διαζύγιο, αντίκρισε το φως της χαράς στα μάτια της Αφροδίτης, η οποία με χαρά του ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης τους.

Ο Χρήστος, συγκλονισμένος και ανήμπορος να διαχειριστεί την έκπληξη, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Η είδηση αυτή φθάνει στα αυτιά της Αριάδνης, η οποία, αντί να συμπονείται, επιτίθεται λεκτικά στον Χρήστο. Η ψυχολογική της κατάσταση χτυπά κόκκινο, καθώς η πίστη της σε μια ενδεχόμενη σχέση με τον Χρήστο διαλύεται, αφήνοντας πίσω της έναν κόσμο ελπίδας που διαλύεται σαν φυλλαράκια στον άνεμο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ