Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή σε απόγνωση

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή βρίσκεται σε απόλυτη απόγνωση όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Βρίσκεται φυλακισμένη, αισθάνεται απομονωμένη και αγχωμένη καθώς δεν έχει επαφή με κανένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ούτε η κόρη της ούτε η φίλη της Ασπασία απαντούν στα τηλεφωνήματά της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή σε απόγνωση

Καθώς οι μέρες περνούν, η αγωνία της Αρετής αυξάνεται. Αναζητά κάποιαν εξήγηση, κάποιον να της δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται. Έτσι, αποφασίζει να επικοινωνήσει με τη Χρυσούλα, που είναι η μόνη που μπορεί να της προσφέρει υποστήριξη. Η Χρυσούλα, αφού λαμβάνει το τηλεφώνημα της Αρετής, ανταποκρίνεται άμεσα και βρίσκεται στο επισκεπτήριο της φυλακής. Εκεί, αποκαλύπτει στην Αρετή το σοκαριστικό γεγονός που συνέβη με το Φίλιππο. Η Αρετή μένει άφωνη μπροστά στα λεγόμενα της Χρυσούλας, αναρωτιέται πώς μια τέτοια τραγωδία μπορούσε να συμβεί.

Απομονωμένη στη φυλακή και αντιμέτωπη με την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου, η Αρετή πλέον αναζητά τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ανακτήσει την ελευθερία της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κατανοήσει τα αίτια που οδήγησαν στο δραματικό αυτό γεγονός.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ