Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αμαλία σε τεντωμένο σχοινί

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Δύο πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, ο Ισίδωρος και η Αμαλία, από ζευγάρι θα καταλήξουν εχθροί, φέρνοντας ανατροπές στην πλοκή. Αρχικά, η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος σκοπεύει να παντρέψει την Αθηνά και τον Τζον και, παρόλο που γνωρίζει ότι ο Ισίδωρος θέλει να το κρατήσει κρυφό, αποφασίζει να πάει στην Αθηνά με το πρόσχημα να της ευχηθεί.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αμαλία σε τεντωμένο σχοινί

Η Αθηνά όμως την διώχνει και της λέει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο, διώχνοντάς την. Η Αμαλία αποφασίζει να την εκδικηθεί και σχεδιάζει να την παγιδέψει. Την καλεί να μιλήσουν, σκοπεύοντας να καταγράψει τη συνομιλία τους στο κινητό, όπως είχε κάνει με τον Μάνο. Η Αθηνά, γνωρίζοντας τα προηγούμενα σχέδια της Αμαλίας, πηγαίνει στη συνάντηση προετοιμασμένη για όλα. Η Αμαλία μοντάρει την κουβέντα τους και παρουσιάζει στον Ισίδωρο το αλλοιωμένο ηχητικό, προσπαθώντας να τον πείσει ότι η Αθηνά την κατηγορεί.

Ο Ισίδωρος, εξαγριωμένος, πιστεύει τα ψέματά της και καλεί την Αθηνά να δώσει εξηγήσεις. Όταν η Αθηνά του βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία, ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί την αλήθεια και ζητάει συγγνώμη από την Αθηνά. Αποφασίζει να χωρίσει οριστικά την Αμαλία. «Θέλω να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις από το σπίτι. Σε είχα προειδοποιήσει. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου!» της λέει. Η Αμαλία, πιστεύοντας ότι είναι μια πρόσκαιρη απόφαση, υπακούει και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο δημαρχείο. Εκεί, ο Ισίδωρος της ανακοινώνει την απόλυσή της: «Δεν έχεις καμιά δουλειά στο γραφείο, απολύεσαι!»

Γεμάτη μίσος για την Αθηνά, την απειλεί ανοιχτά, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χωρισμό της. Η ένταση μεταξύ των πρωταγωνιστών αυξάνεται, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις και φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές τους, καθώς οι συγκρούσεις τους κορυφώνονται στην εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ