Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αμαλία μπίγει το μαχαίρι στο κόκαλο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αμαλία βρίσκει τα χάπια του Μάνου και τον εκβιάζει, ανατρέποντας τις προσδοκίες για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αντί να τελειώσει με τον Μάνο, κάνει ένα ακόμα βήμα στο σχέδιό της, προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι, παρά τη θυμό της Μαρίνας για την επίθεση στην Αμαλία από τον άντρα της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αμαλία μπίγει το μαχαίρι στο κόκαλο

Το πένθος στο σπίτι της Χάιδως δεν έχει τέλος, καθώς η Χάιδω αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι παρά τις προσπάθειες των γύρω της. Συνεχίζεται η στήριξη στη Βασιλική από την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη. Ο Βαφέας και ο συνεργός του Παράς συλλαμβάνονται και ανακρίνονται από τον Κουράκο. Ο Παράς ομολογεί τον τρόπο που σκότωσαν τον Φίλιππο, ενώ ο Βαφέας προσπαθεί να αντισταθεί και σε μία ξαφνική κίνηση αρπάζει το όπλο του Στράτου με απρόβλεπτα αποτελέσματα, καθώς πέφτει νεκρός.

Η είδηση για τον θάνατό του παρηγορεί τον Λυκούργο, ενώ η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της. Η Αφροδίτη βοηθάει συστηματικά τον Χρήστο στην ταβέρνα, ενώ η Θοδώρα συνεχίζει να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη να τελειώσει αυτή την κακή συνήθεια. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητά από το Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του. Τέλος, η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μανού συνεχίζεται, με την Αμαλία να αποκαλύπτει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών και να σκοπεύει να τον εκβιάσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ