Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αγγελική ζει τον εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αγγελική θα περάσει τραγικές στιγμές, καθώς θα πέσει θύμα απαγωγής και θα στοχοποιηθεί από τη Νόρα. Η ζωή της θα δοκιμαστεί σοβαρά, αρχίζοντας από την άφιξη της Αντιγόνης στη Μάνη, η οποία επιδιώκει να την αναγνωρίσει ως βιολογική της κόρη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αγγελική ζει τον εφιάλτη

Η Αντιγόνη, με επιμονή, πλησιάζει την Αγγελική και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, επιθυμώντας να της αποκαλύψει την αλήθεια. Ωστόσο, ο Μάνος και η Μαρίνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις της και προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά. Οι συχνές συγκρούσεις μεταξύ της Αντιγόνης και των γονιών της Αγγελικής αναστατώνουν το κορίτσι, επηρεάζοντας την ψυχολογία της. Παράλληλα, η Νόρα, που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγγελικής, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της απαγωγής. Προσποιείται πως θέλει να πάνε βόλτα για παγωτό, χωρίς όμως η Αγγελική να υποψιαστεί τι πρόκειται να συμβεί.

Τα γεγονότα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, καθώς το κορίτσι φτάνει ένα βήμα πριν πέσει στα χέρια των απαγωγέων. Ωστόσο, ο Κουράκος και η αστυνομία επεμβαίνουν την τελευταία στιγμή, συλλαμβάνοντας τη Νόρα επ’ αυτοφώρω. Η Αγγελική γλιτώνει από την απαγωγή, ενώ ο Παρασκευάς, με τις ενέργειές του, εξασφαλίζει ότι η Νόρα θα καταλήξει στη φυλακή, δίνοντας έτσι ένα δραματικό τέλος στη δράση της. Η Αγγελική, ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ψυχολογικό τραύμα και το φόβο που θα της αφήσουν τα όσα συνέβησαν, ενώ η ζωή της στο σπίτι θα συνεχίσει να είναι γεμάτη ένταση και αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ