Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αφροδίτη σε αδιέξοδο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις πλαισιώνουν τη σειρά του MEGA στα επόμενα επεισόδια, καθώς η Αφροδίτη προτίθεται να υιοθετήσει ένα παιδί, αγνοώντας τις παραινέσεις του Λυκούργου.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αφροδίτη σε αδιέξοδο

Μετά την κληρονομιά που της παρέδωσε η κυρία Ευτέρπη, η Αφροδίτη σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να βοηθήσει ένα παιδί, αντί να τα κρατήσει για τον εαυτό της. Καθώς συζητά με τον Λυκούργο, αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σημαντική χρηματική επιβάρυνση για να κληρονομήσει. Αυτό την κάνει να επανεξετάσει την ιδέα της υιοθεσίας. Ωστόσο, ο Χρήστος, αποφασισμένος να διατηρήσει τον γάμο του αδιατάρακτο, ανησυχεί για την ευθύνη που συνεπάγεται η υιοθεσία ενός παιδιού τέτοιας ηλικίας.

Παράλληλα, ο Λυκούργος προειδοποιεί την Αφροδίτη για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν αν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αυτή την επιλογή. “Περίμενε, Αφροδίτη, γιατί τώρα θα σε προσγειώσω απότομα» της λέει και συνεχίζει «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το υιοθετήσετε. Υπάρχουν συγγενείς, παππούς και γιαγιά και μάλιστα σχετικά νέοι άνθρωποι». Μετά τη ρωτάει πως θα κάνουν την αίτηση, με ποια δικαιολογητικά.

Η Αφροδίτη όμως ότι και αν της λέει ο Λυκούργος θα επιμείνει στην απόφασή της όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, λέγοντας ότι θα αναλάβει να δίνει ένα χρηματικό ποσό κάθε μήνα στους παππούδες «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θα το σπουδάσω το παλικαράκι και θα νοικιάσω και το σπίτι της κυρίας Ευτέρπης να τους δίνω το νοίκι…» λέει στον Λυκούργο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ