Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Γίνεται αφεντικό και όλοι την Τρέμουν

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καθώς οι μέρες περνούν, η Χάιδω και η Βασιλική βυθίζονται στην θλίψη, αφήνοντας τους ελαιώνες και την οικογενειακή επιχείρηση να εξασθενεί όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Γίνεται αφεντικό και όλοι την Τρέμουν

Ειδικά η Βασιλική αρνείται να επικοινωνήσει ακόμα και με την ίδια της την κόρη, καθώς κάθε λεπτομέρεια της θυμίζει τον Φίλιππο, κάτι που δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί. Η Χάιδω, αντίθετα, αποφασίζει να βρει γαλήνη μέσα της και επισκέπτεται ένα μοναστήρι, όπου αποφασίζει να παραμείνει. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνη και πρέπει να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας για να αποφευχθεί η καταστροφή.

Η Βασιλική πιστεύει ότι είναι καιρός να ασχοληθεί με τη δουλειά, κυρίως για χάρη του παιδιού της. Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα αποκτά πολύτιμες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής από μια νέα γνωριμία. Μια μέρα λοιπόν, ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα αναλάβει τα ηνία όπως είχε κάνει και ο Φίλιππος, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Κατακλυσμένη από συναισθήματα, επιστρέφει στους ελαιώνες με αρχηγική στάση, ανακοινώνοντας ότι από εκεί και στο εξής θα είναι αυτή η αφεντικό, που θα δίνει τις οδηγίες και θα εκδίδει τις εντολές.

Οι άνθρωποι που την αγαπούν χαίρονται γι’ αυτήν την απόφαση, καθώς πιστεύουν πως έτσι θα ανακουφιστεί λίγο. Ωστόσο, η ερώτηση παραμένει: Τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους εργάτες; Παράλληλα, η εμφάνιση της Ελένης προκαλεί αναταραχή στην Ειρήνη, η οποία τρέχει να ενημερώσει τη μητέρα της. Αντίθετα, η Ασπασία πιέζει την Κούλα να μιλήσει για προηγούμενες ζωές και μετενσάρκωση, αδιαφορώντας για τις εναλλακτικές ανησυχίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ