Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φυτιλιάζει τον Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Μία πέραν των προσδοκιών τους συμφέρουσα συμφωνία με Κινέζους κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης, ξεκινώντας έτσι τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φυτιλιάζει τον Ισίδωρο

Η Κούλα κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. Η Αρετή πηγαίνει στην οντισιόν και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι. Η Αρετή διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά το ρόλο. Ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και λέει στην Άννα ότι τις πούλησε. Η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει μαζί του.

Η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ισμήνη καταλαβαίνει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας απειλές στην Αθηνά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ