Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φόνοι, Χωρισμοί και Νέοι Έρωτες στο προσκήνιο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς θα βιώσουμε μια σειρά από δραματικά γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές των ηρώων μας. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με συγκλονιστικές εξελίξεις, που περιλαμβάνουν φόνους, ξυλοδαρμούς, χωρισμούς, απαγωγές, βομβιστικές επιθέσεις, δικαστικές διαμάχες, γάμους και νέες σχέσεις.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φόνοι, Χωρισμοί και Νέοι Έρωτες στο προσκήνιο

Η τρίτη σεζόν έκλεισε με μια φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή στην Ελευθερία, τη νταντά της μικρής Αγγελικής. Η Αμαλία, που κατά λάθος προκάλεσε το τραγικό γεγονός, νιώθει βαθιές τύψεις για τον άδικο θάνατο της γυναίκας. Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος ταξιδεύει στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, αλλά εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Μάνος και η Μαρίνα αγωνιούν για την τύχη του, μέχρι που λαμβάνουν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τους απειλεί με τη ζωή του Ισίδωρου, εάν δεν καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό.

Ο Δημοσθένης δεν γλιτώνει από τους κινδύνους, καθώς οι παρανόμοι τον έχουν στο στόχαστρο. Σχεδιάζουν να τον εξοντώσουν με βόμβα στο αυτοκίνητό του, αλλά η επίθεση αποτυγχάνει και ο Στάθης γλιτώνει κυριολεκτικά στο τσακ. Η Αριάδνη γίνεται επίσης στόχος, όταν ο πρώην της δέχεται επίθεση με σκοπό την εξόντωσή του μέσα στη φυλακή. Ο αδερφός του επιτίθεται στην Αριάδνη στη Μάνη, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τα συναισθηματικά κύματα συνεχίζονται με χωρισμούς και κρίσεις στις σχέσεις των ηρώων.

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη χωρίζουν, ενώ η Παυλίνα εισβάλλει στη ζωή του Αποστόλη και της Αναστασίας, προκαλώντας την κατάρρευση του γάμου τους. Η Μαρίνα και ο Μάνος αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις στη σχέση τους, με τη Νάνσυ και τον Μιχάλη να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Στον δικαστικό τομέα, η Ιουλία θα δώσει μάχη για την αρπαγή και την παράνομη υιοθεσία της Αριάδνης, με την αίθουσα του δικαστηρίου να γεμίζει από ψέματα που επηρεάζουν τη σχέση τους. Παρά τις δυσκολίες, θα υπάρξουν και ευχάριστα νέα.

Ο γάμος του Στάθη και της Ιουλίας θα γίνει, με την ευτυχισμένη τελετή να συγκεντρώνει τους φίλους και την οικογένεια στην Μάνη. Επιπλέον, θα αναπτυχθούν νέες ρομαντικές σχέσεις, καθώς ο Μιλτιάδης εκφράζει τα συναισθήματά του στη Βασιλική και γίνονται ζευγάρι, ενώ ο Κουράκος και η Αριάδνη θα βρουν και αυτοί την ευτυχία μαζί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ