Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φιλλιώ – Νάνσυ ξεμαλλιάζονται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς “Γη της Ελιάς”, η Φιλλιώ αποκαλύπτει την πιο σκληρή πλευρά της με μία σοκαριστική ενέργεια. Η Νάνσυ, η κόρη του Τζον, βιώνει δραματικές καταστάσεις στη Μάνη εξαιτίας της Φιλλιώς και αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην Αθηνά και τον Τζον.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Φιλλιώ – Νάνσυ ξεμαλλιάζονται

Η Νάνσυ ήρθε στη Μάνη για τον γάμο του πατέρα της Τζον με την Αθηνά, αλλά η παρουσία της θα αναδείξει μεγαλύτερες εντάσεις από ό,τι αρχικά φαινόταν. Η Φιλιώ, από την αρχή, ζήλευε τη Νάνσυ και δεν μπορούσε να αντέξει την παρουσία της στο σπίτι. Η συμβίωση τους γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, καθώς η Φιλιώ σχεδιάζει να διώξει τη Νάνσυ με έναν ύπουλο τρόπο. Η Φιλιώ βρίσκει συνεχώς τρόπους να προκαλεί τη Νάνσυ, η οποία ανταποδίδει με έντονη αντίσταση και βρισιές. Οι δύο γυναίκες καταλήγουν σε βίαιη σύγκρουση, με αποτέλεσμα έναν μεγάλο καυγά.

Η Νάνσυ, μη αντέχοντας πλέον την επιθετικότητα της Φιλιώς, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να εγκατασταθεί σε ξενώνα. Η στάση της Φιλιώς ενοχλεί τον Τζον και την Αθηνά, αλλά η ίδια νιώθει ανακούφιση και ικανοποίηση για την επιτυχία της, αφού κατάφερε να υλοποιήσει το σχέδιό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ