Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εξελίξεις εβδομάδας 17/12/23 έως 21/12/2023

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις της εβδομάδας 17/12/2023 έως 21/12/2023 στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εξελίξεις εβδομάδας 17/12/23 έως 21/12/2023

17/12/2023 Κυριακή

Στις 17 Δεκεμβρίου 2023, Κυριακή, η Βασιλική συνεχίζει να αποφεύγει Αριάδνη, ενοχλώντας Φίλιππο. Κουράκος διερευνά ύποπτη δολοφονία εκβιαστή, ενημερώνοντας Ισίδωρο ότι η υπόθεση δεν έχει λήξει. Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου της, ενώ Αθήνα παραμένει ανήσυχη. Στάθης πιστεύει ότι Αριάδνη είναι ερωτευμένη με Ορέστη, αλλά δεν το αποκαλύπτει.

18/12/2023 Δευτέρα

Στις 18 Δεκεμβρίου 2023, Δευτέρα, Κωνσταντίνος και Ισμήνη μαθαίνουν ότι η Αιμιλία τραυματίστηκε και βιάζονται στο νοσοκομείο. Θεοδώρα ανακοινώνει σε Μαργαρίτα την απόφασή της να κρατήσει το παιδί. Ισμήνη και Κωνσταντίνος ενημερώνονται για την κατάσταση της κόρης τους από τον γιατρό. Αρετή περνάει όμορφο βράδυ με Τάσο τον φούρναρη. Ασπασία επισκέπτεται Ορέστη και εκείνος της ετοιμάζει μεγάλη έκπληξη, θυμίζοντάς της τον αδικοχαμένο γιο της, Κίμωνα. Ορέστης προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της. Χρήστος και Αριάδνη υποκύπτουν στην ακατανίκητη έλξη τους και βρίσκουν καταφύγιο σε απομακρυσμένο ξενοδοχείο για να ζήσουν το πάθος τους. Αμαλία αναστατώνει το σπίτι των Βρεττάκων με αυθαίρετα μηνύματα με το όνομα του Ισίδωρου, δημιουργώντας σύγχυση.

19/12/2023 Τρίτη

Στις 19 Δεκεμβρίου 2023, Τρίτη, ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος για τα μηνύματα και επιπλήττει αυστηρά την Αμαλία, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο. Μάνος και Μαρίνα ανησυχούν για την επίδραση της Αμαλίας στην Αγγελική. Ειρήνη εξομολογείται σε Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ Δημοσθένης και Ασπασία καβγαδίζουν ξανά. Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει Θοδώρα για την εγκυμοσύνη της.

20/12/2023 Τετάρτη

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023, Τετάρτη, η Ιουλία αυστηροποιείται με Αμαλία για τα e-mail εξ ονόματος Ισίδωρου. Ισίδωρος συμπεριφέρεται παγωμένα στην γυναίκα του. Ορέστης μιλάει στον Δημοσθένη για την εγκυμοσύνη της Ξένιας. Δημοσθένης δείχνει μεταμέλεια, αλλά είναι αργά. Αριάδνη και Χρήστος συναντιούνται κρυφά. Στάθης ανησυχεί για την ερωτική ζωή της κόρης του. Φίλιππος αντιδρά σκληρά στην Βασιλική για τη συμπεριφορά της προς Αριάδνη, δημιουργώντας ρήξη στη σχέση τους. Αστυνομικός Βαγιάκος ενημερώνει για τη σχέση Κουράκου και Δήμητρας, υπονοώντας μεροληψία. Κουράκος και Δήμητρα προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους, αλλά Βαγιάκος και Δημοσθένης σχεδιάζουν εναντίον τους.

21/12/2023 Πέμπτη

Στις 21 Δεκεμβρίου 2023, Πέμπτη, συμβαίνουν αξιοσημείωτα γεγονότα στην κοινότητα. Στο καφενείο όπου ο Πότης και η Άννα διοργάνωσαν μουσική βραδιά, η Ιουλία έκανε απρόσμενη εμφάνιση. Ο Στάθης αποφάσισε να αφιερώσει ένα ερωτικό τραγούδι στην Ιουλία, προκαλώντας έκπληξη στους συγχωριανούς τους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Αριάδνη συνάντησε τυχαία την Αφροδίτη και τον Χρήστο, και βρέθηκε σε μια άβολη κατάσταση. Αργότερα, η Αφροδίτη, χωρίς να έχει πλήρη γνώση των πραγμάτων, πρότεινε στον Χρήστο να προσκαλέσουν την Αριάδνη στο σπίτι τους. Μέσα στην ημέρα, ο Δημοσθένης ανακάλυψε τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια