Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εξαφανίζεται από προσώπου γης

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρεόπολη τρέμει στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η μικρή Φιλιώ εξαφανίζεται και επικρατεί πανικός. Η Φιλιώ, αντιδρώντας στη σχέση και τον γάμο της Αθηνάς με τον Τζον, δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εξαφανίζεται από προσώπου γης

Όταν η Αθηνά διαπιστώνει την απουσία της Φιλιώς, αναζητά τη βοήθεια της αστυνομίας. Η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα και όλοι στη Μάνη αναζητούν τη μικρή, ενώ η Αθηνά καλείται να συμμετάσχει σε αυτήν την αναζήτηση. Οι οικογένεια των Βρεττάκων ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Αθηνά προκειμένου να βρεθεί η Φιλιώ.

Στα επόμενα επεισόδια της σεράς, θα δούμε τη συνεχιζόμενη αναζήτηση για τη μικρή Φιλιώ και τον αναστατωμένο κόσμο της Αρεόπολης που αγωνίζεται να τη βρει. Η ανησυχία πνίγει την ατμόσφαιρα στον σπίτι των Βρεττάκων, με την ερώτηση να κρέμεται σαν σκοτεινό σύννεφο πάνω από τις κεφαλές τους: Πού είναι η μικρή Φιλιώ; Οι καρδιές τους χτυπούν ασταμάτητα, αναζητώντας απαντήσεις σε μια θάλασσα από ανασφάλεια. Με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χωρίς νέα, η ανυπομονησία εκτοξεύεται, αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση ανυπολόγιστου φόβου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ