Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Έτσι αυτοκτονεί η Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω, βυθισμένη στον πόνο, θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ένα ακόμη παιδί της, ο Φίλιππος, θα χαθεί από τις αιμοσταγείς πράξεις δολοφόνων, αφήνοντάς την με ψυχή που καίγεται στον πόνο.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Έτσι αυτοκτονεί η Χάιδω

Καθώς η κηδεία του Φίλιππου είναι σε εξέλιξη, η Χάιδω θα συντρίβεται πάνω από το νεκρό παιδί της, αφήνοντας τον θρήνο να πλανάται στην Μάνη. Σε μια στιγμή απόγνωσης, θα αποφασίσει να βάλει τέλος στην περιπλάνησή της στον κόσμο. Παραιτούμενη από κάθε ελπίδα, θα προχωρήσει στο σπίτι της με σκοπό να λάβει χάπια και να τελείωσει τον εαυτό της, νιώθοντας το βάρος της ευθύνης για τον χαμό του γιου της. Ευτυχώς, ο Λυκούργος θα προλάβει να την εμποδίσει πριν προλάβει να ολοκληρώσει την τραγική της πράξη.

Οι μέρες θα περνάνε, φέρνοντας μια νέα στροφή στην υπόθεση. Ο Κουράκος ανακαλύπτει τους κύριους ύποπτους για τη δολοφονία του Φίλιππου, συλλαμβάνοντας τον Παναγιώτη Βαφέα και τον Παρά. Με τον Παρά να ομολογεί την ενέργειά του και τον Βαφέα να αρπάζει το όπλο του Στράτου, η κατάσταση θα οδηγηθεί σε έναν αιματηρό αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βαφέας θα βρει τον θάνατο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Η οικογένεια Στεφανέα, μαθαίνοντας τα νέα, θα εκφράσει τη χαρά της, εκτός από την ίδια την Χάιδω. Αποκλεισμένη από τον κόσμο, απομακρύνεται απο το σπίτι της, απομακρυνόμενη από κάθε μορφή δημόσιας ζωής. Σε μια προσπάθεια να βρει ηρεμία, θα αποφασίσει να αναζητήσει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι της επιλογής της, ελπίζοντας ότι οι μοναχές θα της προσφέρουν τη γαλήνη που τόσο επιθυμεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ