Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Έρχεται η πιο σκληρή τιμωρία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Το δικαστήριο απασχολείται με τη δίκη της Χάιδως για τον θάνατο του Σωτήρη Βαφέα. Παρευρίσκονται στο δικαστήριο ο Φίλιππος, η Βασιλική, ο Λυκούργος ως υπερασπιστής της, ο Παρασκευάς, ο Μιλτιάδης και άλλοι χωριανοί προκειμένου να την υπερασπιστούν.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Έρχεται η πιο σκληρή τιμωρία

Ο θείος του Σωτήρη, Παναγιώτης Βαφέας, έχει ως στόχο την εκδίκηση κατά της Χάιδως. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, ο Παναγιώτης Βαφέας χρησιμοποιεί τόσο νόμιμα όσο και παράνομα μέσα για να βλάψει την Χάιδω. Προσπαθεί να πείσει τον Πότη και τον Μιλτιάδη να καταθέσουν εναντίον της, ωστόσο αυτοί αρνούνται να συμμετάσχουν. Οι μάρτυρες από τη Μάνη υποστηρίζουν ότι η Χάιδω πυροβόλησε το Σωτήρη για να προστατέψει το παιδί της.

Ένας μάρτυρας που παρουσιάζεται από την πλευρά του Βαφέα επιδεικνύει καταλυτικά στοιχεία κατά της Χάιδως. Καθώς η δίκη εξελίσσεται, φτάνει η στιγμή της τελικής απόφασης. Τελικά, οι δικαστές αθωώνουν την Χάιδω, παρά την αντίθετη γνώμη του Παναγιώτη Βαφέα. Ο τελευταίος, εξοργισμένος από την απόφαση αυτή, εκτελεί ένα σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Φίλιππου. Ο νεαρός χάνει τη ζωή του, και για την Χάιδω, που δεν μπορεί να δεχτεί το τραγικό τέλος του παιδιού της, έρχεται η πιο σκληρή τιμωρία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ