Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εκλιπαρεί τον Κωνσταντίνο για 2η ευκαιρία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο τέταρτος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς υπόσχεται δραματικές στιγμές καθώς η Ισμήνη αντιμετωπίζει την απόφαση να χωρίσει από τον Κωνσταντίνο, στα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας σεζόν. Παρά την αρχική της απόφαση, η Ισμήνη αναθεωρεί τη στάση της και επιστρέφει για να επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εκλιπαρεί τον Κωνσταντίνο για 2η ευκαιρία

Η έντονη αντίδραση της Ισμήνης έρχεται καθώς ανακαλύπτει το ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της γραμματέα του Κωνσταντίνου, Σοφίας. Πιέζει τον Κωνσταντίνο να απολύσει τη Σοφία, αλλά η αντίσταση του είναι ανέφικτη. Έτσι αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματα της εγκαταλείποντας τον Κωνσταντίνο, και πηγαίνει να μείνει με τον πατέρα της, μόνο για να βιώσει μια δυσάρεστη σύγκρουση μαζί του. Καθώς ξεπερνά την αρχική οργή της, αρχίζει να αντιλαμβάνεται την αδικία των πράξεων της, ειδικά απέναντι στον Κωνσταντίνο.

Στον τέταρτο κύκλο της σειράς θα δούμε την Ισμήνη να αντιμετωπίζει βαθιές αυτογνωσίες και απογοητεύσεις από τους δύο σημαντικούς άντρες της ζωής της. Συνειδητοποιεί το δικό της μερίδιο ευθύνης και αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία και προσπαθώντας να του αποδείξει τη μετανόησή της. Έτσι, τέταρτος κύκλος υπόσχεται να είναι γεμάτος ανατροπές και εξελίξεις, καθώς η Ισμήνη αναζητάει τον τρόπο να επαναφέρει την αρμονία στην οικογένειά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ