Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εισβάλλει στη σειρά φέρνοντας αέρα ανανέωσης

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Μάνη αναμένεται να αναστατωθεί με την άφιξη ενός νέου γιατρού. Πρόκειται για τον Πάρη Λεόντιο, ο οποίος θα φέρει ανατροπές και νέα δυναμική στην ιστορία.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εισβάλλει στη σειρά φέρνοντας αέρα ανανέωσης

Τόσο ο Πάρης Λεόντιος όσο και η Νικόλ Χριστοδούλου, η τηλεοπτική Αφροδίτη, ανήρτησαν κοινές φωτογραφίες στα social media, όπου ο Πάρης φορά τη στολή του γιατρού, υποδεικνύοντας την ενσωμάτωσή του στο ρόλο του νέου γιατρού της Μάνης. Ο Πάρης Λεόντιος γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτρη Ζάρακα και ασχολείται με το θέατρο από την ηλικία των 13 ετών. Από το 2007 έως το 2012 συμμετείχε στο Θεατρικό Εργαστήρι Γυμνασίου-Λυκείου Μολάων, ερμηνεύοντας ρόλους σε έργα όπως οι «Τρωάδες», «Όρνιθες», «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», «Άλκηστις» και «Το Αγόρι με τη Βαλίτσα».

Το 2014 συμμετείχε στο 4ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με την παράσταση «Ιαπωνία» του Σάκη Σερέφα. Το 2017 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε παραστάσεις όπως «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάιλντ, «Εγκλημα στο Cafe Noir» του David Landaou και «Αγαθό» της Ναταλίας Κατσού, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της χοροθεατρικής ομάδας Κινητήρας της Αντιγόνης Γύρα, συμμετέχοντας στην παράσταση «ΕΡΩΝΤΑΣ» το 2017 και στις «Pop up Readings» στο πλαίσιο του «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».

Το 2016 συμμετείχε στον πρώτο κύκλο προβών της παράστασης «An Endless Journey» του Μιχαήλ Μαρμαρινού. Δείγμα της δουλειάς του περιλαμβάνει τις παραστάσεις «Ηλέκτρα» (2023), «Έγκλημα στο Cafe Noir» (2017), «Συμφορά από το πολύ μυαλό» (2021) και «Ξαφνικά Πέρυσι Το Καλοκαίρι» (2023).

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ