Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εγώ είμαι εδώ για σένα, γιε μου

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Δημοσθένης επισκέπτεται την Ξένια απροειδοποίητα, θέλοντας να δεί τον γιο του. Καθώς αντικρίζει το μωρό, η σκληρή φύση του λυγίζει και ξεσπά σε ένα μονόλογο, αποδίδοντας συναισθήματα γονικής αγάπης και προστασίας.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εγώ είμαι εδώ για σένα, γιε μου

“Μια σταλίτσα πραγματάκι… εδώ είμαι για σένα, γιε μου. Θα σε φροντίζω και θα σε προστατεύω για όσο ζω”, εκφράζει, ενώ προβλέπει τις μελλοντικές στιγμές της ενασχόλησής τους. Πρίν αποχωρήσει, απο το σπίτι της Ξένιας, υπόσχεται να επιταχύνει τα αποτελέσματα του DNA για να αποκτήσει την κηδεμονία του παιδιού και να εκπληρωθούν οι συμφωνίες τους. Να δεις τι όμορφα που θα περάσουμε οι δυο μας παλικάρι μου, αγόρι μου…»

Κατά την αποχώρησή του, η Ξένια, σοκαρισμένη, επικοινωνεί με τη φίλη της, αποκαλύπτοντας την απροσδόκητη επίσκεψη του Δημοσθένη και την πίεση που ασκείται πάνω της. “Ήρθε ξαφνικά και με πνίγει με την παρουσία του…”, αναφέρει, εκφράζοντας τον φόβο της για το μέλλον. Απογοητευμένη από την αναπάντεχη κατάσταση, αγκαλιάζει τρυφερά το μωρό της, αντλώντας δύναμη από τη μητρική της αγάπη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ