Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εγκαταλείπει τον Μάνο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στη σειρά καθώς η κατάσταση του Μάνου επιδεινώνεται απότομα, οδηγώντας τη Μαρίνα να τον εγκαταλείψει. Εξαιτίας του υπερβολικού φόρτου εργασίας, εθίστηκε στις αμφεταμίνες χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Εγκαταλείπει τον Μάνο

Η εθιστική αυτή συνήθεια του επηρεάζει πλήρως τη συμπεριφορά του, καθώς γίνεται επιθετικός και εξαγριωμένος. Η Μαρίνα προσπαθεί να υπομείνει τη συμπεριφορά του, αλλά φτάνει σε σημείο έκρηξης όταν ένας περαστικός τη ν φλερτάρει κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους. Ο Μάνος αντιδρά με οργή και επιτίθεται στον περαστικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η Μαρίνα τρομοκρατείται από τα γεγονότα και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι με την κόρη τους. Αυτή η απόφαση σοκάρει τον Μάνο, ο οποίος συνειδητοποιεί τα λάθη του και αποφασίζει να αλλάξει. Ξεκινά να κατανοεί τη σοβαρότητα του προβλήματός του και να προσπαθεί να κερδίσει πίσω την Μαρίνα, υπόσχοντας να αλλάξει τη ζωή του για το καλύτερο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ