Η γη της ελιας επομενα επεισοδια – Χωρίζει και τα φτιάχνει με τον Βαφέα

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια – Ο Μιλτιάδης φλερτάρει την Αλκμήνη στο καφενείο, ενώ η Αντωνία τους παρακολουθεί εκνευρισμένη. Σε μια αλλαγή συναισθημάτων, η Αλκμήνη ζητάει διαζύγιο από την Αντωνία. Η Ισμήνη, από την άλλη πλευρά, νιώθει θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο και πιστεύει ότι είναι με κάποιο τρόπο εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχτηκε από τον ληστή.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια – Χωρίζει και τα φτιάχνει με τον Βαφέα

Στο ενδιάμεσο, ο Ορέστης μιλά για τα περιστατικά με τη μεταμόσχευση, τον Κίμωνα και τη Δήμητρα στον Κουράκο, αναζητώντας τη συμπαράστασή του. Η Ειρήνη, παίρνοντας την έγκριση του πατέρα της, αποφασίζει να εργαστεί στους ελαιώνες. Όμως, κρατάει μυστικό ότι εργάζεται συγκεκριμένα για τους Βρεττάκους. Η Ασπασία καλεί τη Δήμητρα στο σπίτι της, θέλοντας να μοιραστεί μαζί της τα νέα για τον Ορέστη.

Σε μία ξαφνική στροφή των γεγονότων, ο Σωτήρης Βαφέας αποφασίζει να δράσει και ζητάει τη βοήθεια του Μιλτιάδη για να καταστρέψει τους Στεφανέους, σχεδιάζοντας να κάψει το θερμοκήπιό τους.

Έπειτα, στο σπίτι της Ισμήνης, εντοπίζεται γενετικό υλικό το οποίο ανήκει στον Πέτρο Καφούσια, έναν σεσημασμένο άνδρα. Κι ενώ η έρευνα συνεχίζεται, ανακαλύπτεται ότι ο αδερφός του Πέτρου βρίσκεται στη φυλακή της Τρίπολης, στο ίδιο κελί με τον πρώην σύζυγο της Ισμήνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας επεισοδιογη της ελιας καινουριο επεισοδιογη της ελιας υποθεσηεπόμενα επεισόδιαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας επομενο επεισοδιοη γη της ελιας νεο επεισοδιο