Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Χίλιοι διαβόλοι να σε τρυπάνε Καπερνάρο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA, μαθαίνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη ζουν πλέον στο σπίτι της Ιουλίας και γίνεται έξαλλη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Χίλιοι διαβόλοι να σε τρυπάνε Καπερνάρο

Η Χρυσούλα, επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και της αποκαλύπτει τη νέα κατάσταση, καθώς και το γεγονός ότι θα πηγαίνει να τους βοηθά στο σπίτι. Ακούγοντας τα νέα, η Αρετή γίνεται έξω φρενών και ρίχνει κατάρες. “Πανάθεμά τον. Εγώ μέσα στη φυλακή και αυτός άνετος στο σπίτι της άλλης. Χίλιοι διαβόλοι να σε τρυπάνε με σουβλιά Καπερνάρο» λέει και συνεχίζει «Να σε κάνουνε σουρωτήρι και να στραγγίζεις από αίμα, να μείνεις άδειος σαν παλιολινάτσα».

Πρίν επιστρέφει στο κελί, αποστομώνει τη Χρυσούλα και την απωθεί. “Με σύγχυσες, ξέρεις;” την κατηγορεί με έντονο τόνο. “Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ, γιατί θα το μετανιώσεις”  την προειδοποιεί πριν απομακρυνθεί. Στην πορεία, μονολογεί για την κατάσταση. “Κατάλαβες; Ο Στάθης την προτιμάει αυτήν και την κόρη της. Πόσο μακριά θα φτάσει;” αναρωτιέται γεμάτη θυμό.

Όταν επιστρέφει στο κελί, η συγκρατούμενη της, Κούλα, αναρωτιέται για την Ιουλία που ανέφερε. Η Αρετή της εξηγεί ότι πρόκειται για την Βρεττάκου, μέλος μιας γνωστής οικογένειας με περιουσία στον τομέα του λαδιού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ