Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ένα μυστικό που κρατούνταν καλά κρυμμένο έρχεται στο φως. Πρόσφατα, ο Δημοσθένης είχε ανακαλύψει ότι η Ειρήνη, που νόμιζε πως ήταν η βιολογική του κόρη, είναι παιδί κάποιου παράνομου έρωτα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης

Η Ασπασία, πρώην του, του αποκάλυψε πως η Ειρήνη ήταν το αποτέλεσμα ενός πρόχειρου ερωτικού τετ – α -τετ, που δεν είχε διαρκέσει. Αντιδρώντας στην πληγή του εγωισμού του, ο Δημοσθένης είχε αποφασίσει να κάνει παιδί δίνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην Ξένια, για να αναγκάσει την Ασπασία να το μεγαλώσει. Ωστόσο, η αγάπη του Δημοσθένη για την Ειρήνη παρέμεινε αναλλοίωτη, βλέποντάς την ως την πραγματική του κόρη. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν η αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα της Ειρήνης.

Η Ασπασία είχε κρύψει την αλήθεια, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της Ειρήνης προέρχεται από τον Πειραιά και πως εκείνος δεν ζει πλέον. Ωστόσο, υπάρχουν  άνθρωποι όπως η Χάιδω, ο Φίλιππος, η Βασιλική και ο Παρασκευάς που γνώριζουν  την αλήθεια και σιγά-σιγά αυτή η αλήθεια αποκαλύπτεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παρασκευάς σε μια στιγμή οργής λέει στην Ειρήνη την αλήθεια: ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του Φίλιππου. Ο Δημοσθένης, μαθαίνοντας την είδηση αυτή, παραμένει άφωνος, ενώ η αγανάκτησή του τον οδηγεί στην Ασπασία, και το ξέσπασμα του είναι άγριο.

Εξοργισμένος, της δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλέον την παρουσία της στη ζωή του. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να μάθει ποιοι άλλοι γνωρίζουν ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Στεφανέα, για να λογαριαστεί μαζί τους και να τους αντιμετωπίσει. Θα καταφέρει άραγε να βρεί την άκρη του νήματος και να λογαριαστεί με τους εχθρούς του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ