Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Αυτό είναι το πρόβλημα της Μαρίνας με την Μυρτάλη!

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Όλα ξεκινούν όταν η Μαρίνα μαθαίνει για το παθιασμένο φιλί της Μυρτάλης και του Αλέξη στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών με τη φίλη της και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Τα πάνω κάτω έρχονται για τις δύο φίλες στην αγαπημένη σειρά του MEGA. Η Μαρίνα κι η Μυρτάλη εμπλέκονται σε έναν τεράστιο καυγά που θα έχει απρόσμενες συνέπειες .

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Αυτό είναι το πρόβλημα της Μαρίνας με την Μυρτάλη!

«Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου τι ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», της λέει χαρακτηριστικά, αλλά εκείνη φαίνεται να μην καταλαβαίνει. Έχει αρχίσει και γοητεύεται από τον νεαρό παρά τα όσα της έχει κάνει. Η Μυρτάλη προσπαθεί, παρόλα αυτά, να καθησυχάσει τη Μαρίνα, τονίζοντάς της ότι ήταν μία αδυναμία κι ένα λάθος της στιγμής. Της επισημαίνει ότι τον έβλεπε συνεχώς στα όνειρά της, αλλά δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Η Μαρίνα θέλει να την πιστέψει, αλλά ανησυχεί βαθιά μέσα της. Φοβάται πως η φίλη της αλλάζει προς το χειρότερο. Η Μυρτάλη μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε μία άλλη κι αυτό εξοργίζει τη Μαρίνα. Τα ψέματά της έρχονται στο φως, αφού συνεχίζει να βλέπει τον Αλέξη κρυφά, ενώ την ίδια στιγμή πολιορκεί και τον Χρήστο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Η Μαρίνα θα εγκαταλείψει τη Μυρτάλη μετά την αλλαγή της συμπεριφοράς της κι η κοπέλα θα μείνει μόνη στα κρύα του λουτρού.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια