Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αυτά τα Δύο Ζευγάρια παντρεύονται

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Χαρμόσυνα νέα για το ερωτικό ζευγάρι του Αποστόλη και της Αναστασίας, καθώς πλέον οι δυο τους ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγάπη τους εξελίχθηκε σε δεσμό ζωής και ο δρόμος των αρραβώνων ανοίγεται μπροστά τους, καθώς ο Αποστόλης αποφάσισε να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Αναστασία.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αυτά τα Δύο Ζευγάρια παντρεύονται

Μετά από μια περίοδο αναστάτωσης στη σχέση τους, το ζευγάρι ξαναβρήκε τον δρόμο του και κατέληξε σε αυτό το σημαντικό βήμα. Η πρόταση έγινε με στιλ και ρομαντισμό, ανάδειξη των αληθινών συναισθημάτων που τους ενώνουν.

Η τελετή αρραβώνων θα πραγματοποιηθεί στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι της Αθηνάς, παρουσία πλήθους φίλων και συγγενών από όλη τη Μάνη. Οι ευχές πέφτουν βροχή για μια ζωή γεμάτη χαρά και ευτυχία για το νεονύμφο ζευγάρι. Οι ερχόμενοι μήνες θα είναι αφιερωμένοι στον σχεδιασμό του γάμου, με την Αναστασία και τον Αποστόλη να ονειρεύονται την ιδανική τελετή που θα σφραγίσει την αγάπη τους. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ανταλλάξουν τους όρκους της αιώνιας αγάπης τους.

Εκτός από τον Αποστόλη και την Αναστασία, η αγάπη φαίνεται να κυριαρχεί και στη ζωή της Αθηνάς και του Τζον. Μια δυναμική σχέση που υπόσχεται πολλά και έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον. Έτσι, το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έτοιμό να αντιμετωπίσει το μέλλον με αισιοδοξία και αγάπη. Μένει να δούμε αν η σχέση Τζόν και Αθηνάς είναι τόσο δυνατή ως το τέλος και  καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ