Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αρετή – Κούλα ξεμαλλιάζονται

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή και η Κούλα συγκρούονται έντονα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αρετή, κυριευμένη από ζήλεια και θυμό, σχεδιάζει να χαλάσει τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Έχοντας οργανώσει διάφορες παρεμβάσεις, προετοιμάζει ένα προσβλητικό δώρο για τον γάμο τους, ελπίζοντας να δημιουργήσει προβλήματα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αρετή – Κούλα ξεμαλλιάζονται

Εν τω μεταξύ, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη ύστερα από μήνες και αρχίζει να προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Στάθη. Καθώς πλησιάζει η μεγάλη μέρα, οι δυο τους θυμούνται τις χαρές και τις δυσκολίες που πέρασαν στη σχέση τους. Η Αρετή, ωστόσο, παραμένει αποφασισμένη να καταστρέψει τον γάμο, αλλά η Κούλα έχει άλλα σχέδια και λαμβάνει τα μέτρα της. Η τελετή του γάμου, γεμάτη συγκίνηση, ολοκληρώνεται με κουμπάρους την Αριάδνη και τον Λυκούργο, και ακολουθεί γαμήλιο γεύμα στο σπίτι, παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων.

Η Αφροδίτη νιώθει αμηχανία που η Ιουλία δεν την κάλεσε και συνειδητοποιεί ότι οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη δεν ήταν αβάσιμες. Η Αρετή, αν και δεν κατάφερε να καταστρέψει τον γάμο, επιτίθεται λεκτικά στην Κούλα, κατηγορώντας την για την αποτυχία των σχεδίων της. Μετά από έντονη αντιπαράθεση, την διώχνει από το σπίτι και τη δουλειά. Η Κούλα, αβοήθητη, βρίσκει τελικά καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη, όπου προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο γυναικών αναμένεται να φέρει ανατροπές στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ