Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αρετή – Χάϊδω ξεμαλλιάζονται

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Φίλιππου αναστάτωσε τις οικογενειακές σχέσεις των Στεφανέων. Ο νεαρός Φίλιππος θεωρεί παράλογη τη στάση της συζύγου του, Βασιλικής, σχετικά με την Αριάδνη και κατηγορεί τη μητέρα της για αρνητική επίδραση. Αποφασισμένος να διορθώσει τα πράγματα, αναζητά την Αρετή και την κατηγορεί για την άγρια στάση της Βασιλικής.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αρετή – Χάϊδω ξεμαλλιάζονται

Με τη βοήθεια του Παρασκευά, το ζευγάρι βρίσκει ξανά τον δρόμο της συμφιλίωσης, προσφέροντας μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Ωστόσο, η επανασύνδεση αντικρίζει την αντίθεση της Αρετής, η οποία θεωρεί τον Φίλιππο αναξιόπιστο για την κόρη της. Αντίθετα, η Χάιδω γίνεται εξαιρετικά ευτυχισμένη με την επανένωση, καθώς συμπίπτει με τα γενέθλιά της. Η επιστροφή της Βασιλικής και της μικρής Στελλίτσας φέρνει ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι των Στεφανέων.

Ο Φίλιππος, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οικογένειας, αποφασίζει να επανορθώσει τη σχέση του με την πεθερά του. Καταφέρνει να βρει την Αρετή και της ζητάει συγγνώμη για την προηγούμενη σύγκρουση. Ωστόσο, η Αρετή αρνείται να δεχτεί τη συγγνώμη και εκτονώνει την οργή της με ακατάλληλο τρόπο. Ο Φίλιππος, εξομολογούμενος την ανησυχία του για τις εξελίξεις, απευθύνεται στη Βασιλική και τη μητέρα του με απογοήτευση.

Σε μια προσπάθεια να διαλευκάνει τα πράγματα, η Χάιδω πηγαίνει συναντά την Αρετή. Ο καβγάς που εκτυλίσσεται μεταξύ των δύο γυναικών ξεπερνά κάθε όριο, προκαλώντας αναταραχή στις γειτονιές της Μάνης. Η ενόχληση είναι τόσο έντονη που καταλήγουν όχι μόνο σε βρισιές, αλλά και σε κατάρες και απειλές. Όταν η Βασιλική πληροφορείται για τα γεγονότα, προσπαθεί να διαμεσολαβήσει και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, η Αρετή είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει αυτή τη φορά. Η σύγκρουση εντείνεται, αφήνοντας αγκάθια στις σχέσεις τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ