Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ανάβει φωτιές στην Βασιλική

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπονται να είναι γεμάτα αναταραχές, καθώς η Αρετή επιβάλλει την απόφαση για διαζύγιο στη Βασιλική και τον Φίλιππο. Η Βασιλική, η οποία είναι η μόνη που χαίρεται με αυτήν την εξέλιξη, αποφασίζει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Φίλιππο.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ανάβει φωτιές στην Βασιλική

Ο λόγος που τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης της Βασιλικής όσον αφορά την Αριάδνη, κάτι που εκνευρίζει τον Φίλιππο. Η Βασιλική αποχωρεί από το σπίτι της και επιλέγει να καταφύγει στη μητέρα της, την Αρετή. Αυτή η απόφαση είναι ακόμη πιο καθοριστική λόγω της επιρροής της Αρετής, η οποία είναι ο μοναδικός άνθρωπος που χαίρεται με την κατάσταση και ενθαρρύνει τη Βασιλική να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Αν και η αγάπη παραμένει ισχυρή μεταξύ τους, ο εγωισμός τους εμποδίζει να διακρίνουν καθαρά τα συναισθήματά τους και να αποφασίσουν υπέρ της συνέχισης της σχέσης τους. Παράλληλα, η Χάιδω και ο Λουκούργος, ενεργώντας ως πρωτοπόροι, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να επαναφέρουν τη σχέση της Βασιλικής και του Φιλίππου. Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρουν να αναστρέψουν τα πράγματα και να επαναφέρουν την αρμονία μεταξύ τους.

Ίσως, όμως, η Αρετή να έχει τον τελευταίο λόγο, αφού προτιμά τον δρόμο του διαζυγίου, ενισχύοντας την άποψή της με τον δικό της τρόπο. Το ερώτημα παραμένει αν η Αρετή θα επιβεβαιωθεί στο τέλος ή αν η αγάπη θα ξεπεράσει τον εγωισμό και τις πιέσεις της εξωτερικής επίδρασης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ