Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλλάζουν την στάση τους Στέφανος και Αρετή

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το σκληρό πρόσωπο που κρατάει ο Στέφανος και η Αρετή απέναντι στην Βασιλική θα αρχίσει να μαλακώνει για χάρη του εγγονιού τους αλλά και μετά τις πιέσεις που δέχονται από τον Στάθη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλλάζουν την στάση τους Στέφανος και Αρετή

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για τον Φίλιππο που θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή τους καθώς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον συγχωρέσουν που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο. Την ίδια στιγμή, παρότι ο Φίλιππος είναι έτοιμος να δεχθεί την ποινή που θα του επιβάλει το δικαστήριο νιώθει ολοκληρωμένος και πιο χαρούμενος από ποτέ καθώς έχει αποκτήσει το παιδί του με την Βασιλική.

Φυσικά, σε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν για τον ίδιο στο μέλλον, θα είναι δίπλα του ως στήριγμα η Βασιλική που δεν δείχνει να επηρεάζεται από το μίσος της οικογενείας της. Αυτό που όμως δείχνει να τον προβληματίζει δεν είναι οι κυρώσεις που θα έχει ο ίδιος, αλλά η ευθύνη που έχει ως σύζυγος και κυρίως ως πατέρας.

Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Στάθη απέναντι στον Φίλιππο καθώς ο Καπερνάρος δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την συμπεριφορά του απέναντι του, καθώς αντιλαμβάνεται πως η κόρη του τον αγαπάει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια