Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Άγριος καυγάς για Φίλιππο – Βασιλική

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται δραματικές εξελίξεις καθώς η Βασιλική αναλαμβάνει δραστική απόφαση. Αφήνοντας πίσω της τον γάμο της, η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής, έχοντας στο πλευρό της τη μικρή Στελλίτσα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Άγριος καυγάς για Φίλιππο – Βασιλική

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Βασιλική βιώνει ένα εφιαλτικό όνειρο που σπέρνει τον πανικό στην ψυχή της. Καταλαβαίνει ότι το όνειρο είναι προφητικό, προειδοποιώντας τη για τα επερχόμενα γεγονότα. Λίγο αργότερα, η σχέση της με τον Φίλιππο οδηγεί σε διαζύγιο, καθώς η Βασιλική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την παρουσία της Αριάδνης στη ζωή της, ειδικά με τη συνειδητοποίηση ότι η τελευταία έχει υιοθετήσει το επίθετο της οικογένειας.

Ο Φίλιππος, εξοργισμένος από την απόφαση της Βασιλικής, έρχεται αντιμέτωπος μαζί της σε έναν άγριο καυγά. Αντιμέτωπη με την αντίσταση του συζύγου της, η Βασιλική αποφασίζει να συλλέξει τα προσωπικά της αγαθά και να μετακομίσει με την Στελλίτσα στο σπίτι της μητέρας της, της Αρετής. Η πορεία των εξελίξεων αναμένεται να αποκαλυφθεί στη συνέχεια, αφήνοντας το κοινό σε αγωνία για το μέλλον των χαρακτήρων και των γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ