Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αδειάζει ξανά τον Κουράκο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Κουράκος, βυθισμένος σε έναν ωκεανό από απογοήτευση και κατάθλιψη, θα βιώσει σκοτεινές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η σχέση του με τη Δήμητρα, που φαινομενικά άκμασε στην αγάπη και το πάθος, πλέον διαλύεται σε κομμάτια.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Αδειάζει ξανά τον Κουράκο

Η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του Κουράκου, αλλά αντί να μοιραστεί αυτή τη χαρά, επιλέγει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να διακόψει την εγκυμοσύνη κρυφά από εκείνον. Η απόφασή της ανακοινώνεται σαν κεραυνός εν αιθρία για τον Κουράκο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι οι ελπίδες του για οικογένεια διαλύονται μπροστά του. Η Δήμητρα εξομολογείται την απόφασή της στον Κουράκο, προκαλώντας οργή και απογοήτευση. Η σχέση τους καταρρέει, καθώς ο Κουράκος συνειδητοποιεί ότι οι ονειρεμένες σκέψεις για μια ευτυχισμένη οικογένεια με τη Δήμητρα είναι πλέον ανέφικτες.

Η τελική σφραγίδα στον καταπονημένο ψυχισμό του Κουράκου έρχεται όταν η Δήμητρα αποφασίζει να φύγει για μετεκπαίδευση στην Αμερική. Ο Κουράκος, παγιδευμένος σε έναν σκοτεινό κόσμο αυτοαποκλεισμού, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η απώλεια αυτή τον οδηγεί σε μια βαθιά κατάθλιψη, κλείνοντας τον σε έναν εσωτερικό κόσμο θλίψης και απόγνωσης. Έτσι, η ζωή του Κουράκου στη σειρά μετατρέπεται σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας τραγικής ιστορίας, όπου η απώλεια, η απογοήτευση και η κατάθλιψη συνθέτουν το μαύρο πανί του πεπρωμένου του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ