Η Γη Της Ελιάς – Επιστρέφει και ανάβει φωτιές στην Μάνη

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Ιουλία φτάνει στη Μάνη με τον γιο της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Η Αρετή, η οποία δεν θέλει ούτε να την βλέπει, αντιδρά έντονα στην άφιξη της Ιουλίας. Όταν μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της Ιουλίας με τον Στάθη, επικρατεί πανικός.

Η Γη Της Ελιάς – Επιστρέφει και ανάβει φωτιές στην Μάνη

Παρά τα προβλήματα, η Αρετή δεν παραμένει για πολύ στη Μάνη, καθώς ξεκινά νέα καριέρα ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν και αρχίζοντας μια νέα ζωή. Η Αριάδνη διοργανώνει ένα πάρτι για να καλωσορίσει την Ιουλία και τον μικρό Ιάκωβο στη Μάνη. Στις αρχές της σεζόν, παρακολουθούμε τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Ωστόσο, τα εμπόδια δεν λείπουν από τη ζωή τους και η Ιουλία βρίσκεται στο στόχαστρο. Η υπόθεση υιοθεσίας της Αριάδνης προκαλεί τριβές και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται εντάσεις και με το παιδί της.

Επιπλέον, το βιβλίο της Μαρίας προκαλεί αναστάτωση, καθώς αναφέρεται στο παρελθόν της Ιουλίας και του Κουράκου. Ο αστυνόμος διαβάζει ένα κεφάλαιο που περιγράφει τον παλιό του έρωτα με την Ιουλία και αντιδρά οργισμένα. Η ιστορία της Ιουλίας στη Μάνη εξελίσσεται με έντονες συγκινήσεις, αντιπαραθέσεις και αποκαλύψεις, δημιουργώντας ένα δυναμικό σκηνικό γεμάτο δράση και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ