Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 80 – Ο Δημοσθένης στο πλευρό της Ξένιας

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 80 – Ο Στάθης, αρχικά, απαγορεύει στην Ιουλία να εγκατασταθεί στην Κηφισιά και να ζήσει μόνη της. Ωστόσο, η αντίστασή του δεν διαρκεί πολύ. Τελικά, συμφωνεί με τη μετακόμισή της στην Αθήνα, με τον όρο να φροντίζει για τον εαυτό της και να προσλάβει μια εσωτερική βοηθό.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 80 – Ο Δημοσθένης στο πλευρό της Ξένιας

Ο Παρασκευάς, προσπαθώντας να ενισχύσει τη ζήλια του Φίλιππου, ελπίζει να τον ωθήσει να επανασυνδεθεί με τη Βασιλική. Ωστόσο, οι προσπάθειές του αποδεικνύονται ανώφελες. Ο Ισίδωρος συνεχίζει να διατηρεί μια αποφασιστική στάση έναντι της Αμαλίας, ενώ αυτή αισθάνεται να καταρρέει από την αναμονή. Ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας. Στο μεταξύ, ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά, ενώ οι δυο τους ξεκινούν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους παρακολουθεί σε ένα τρυφερό τετ-α-τετ.

Ο Δημοσθένης, συνειδητοποιώντας τα λάθη του με την Ξένια, ζητά συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλεί να επιστρέψει στο σπίτι για να ξαναχτίσουν την οικογένειά τους. Ωστόσο, η Ασπασία είναι ανένδοτη και επιμένει στο διαζύγιο. Απελπισμένος, ο Δημοσθένης ζητά από την Ειρήνη να πιέσει τη μητέρα της να επιστρέψει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Ασπασία, από την πλευρά της, συμβουλεύει την Ειρήνη να μην επιστρέψει στον Παρασκευά, καθώς την παραπλανούσε με παράλληλη σχέση με τη Θεοδώρα. Ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας, που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους, καθώς η ζωή του παιδιού τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ