Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 79 – Ο Δημοσθένης πληρώνει τα λάθη του

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 79 – Ο Δημοσθένης, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα, συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έκανε με την Ξένια. Η αναγνώριση αυτού του λάθους βάζει τα πράγματα σε κίνηση, ενώ ο Πότης ανακαλύπτει τα ψέματα του Τάσου προς την Αρετή και το εκμυστηρεύεται στον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 79 – Ο Δημοσθένης πληρώνει τα λάθη του

Ο Λυκούργος, αντιμετωπίζοντας το φόβο ότι ο γάμος του Χρήστου μπορεί να μην είναι σταθερός, μοιράζεται τις ανησυχίες του με τη Χάιδω. Η συναισθηματική του ειλικρίνεια ενώνει περισσότερο το ζευγάρι, ενώ η τυπική συμπεριφορά του Ισίδωρου προς την Αμαλία φέρνει τα πάνω κάτω. Η απειλή της Αμαλίας να τον εγκαταλείψει αναδεικνύει τον πραγματικό χαρακτήρα τους, με το ξέσπασμα της να φέρνει τον χωρισμό τους πιο κοντά.

Η Ιουλία, αποκαλύπτοντας στην Αμαλία την αλήθεια για τον Ισίδωρο, επιβεβαιώνει ότι ο τελευταίος δεν υποχωρεί σε εκβιασμούς. Τα πάθη ανακατεύονται, με την Αιμιλία να παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου και αυτός να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει για τη σωτηρία του γάμου του, ενώ ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα συνεργάζονται με τον Τζον Μακρίδη για να ορίσουν όρους και πλάνο για τη συνεργασία τους.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει στη Θεοδώρα ότι είναι έτοιμη να δώσει μια ευκαιρία ακόμη στον Παρασκευά, ενώ ο Φίλιππος, βλέποντας τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη, φοβάται το χειρότερο. Οι περιπέτειες των χαρακτήρων συνεχίζονται, δημιουργώντας έναν πυκνό και ανατρεπτικό πλέγμα ανθρώπινων σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ