Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 77 – Ο Ισίδωρος βάζει στον πάγο στην Αμαλία

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 77 – Ο Στάθης και η Ιουλία, γεμάτοι υποψίες, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο που φαίνεται να απειλεί την Αριάδνη. Το ζευγάρι αντιλαμβάνεται πως η κόρη τους ενδέχεται να έχει σχέση με παντρεμένο άνδρα, και ο Στάθης, επιθυμώντας να την προστατεύσει, αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδιο 77 – Ο Ισίδωρος βάζει στον πάγο στην Αμαλία

Αποφασισμένος, ξεκινά έρευνα για να εντοπίσει τον εν λόγω παντρεμένο άνδρα. Η αγωνία του Στάθη αυξάνεται με κάθε πρόοδο που καταγράφει, καθώς προσπαθεί να προλάβει τυχόν επιπτώσεις στη ζωή της Αριάδνης. Παράλληλα, η Αμαλία, επιστρέφοντας, επιδιώκει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου. Ωστόσο, ο τελευταίος, αν και αντιμετωπίζει τις προσπάθειές της με απόρριψη, δεν υποχωρεί. Η Αμαλία, αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του, απευθύνεται στην Ιουλία για βοήθεια.

Η Ιουλία, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, αναλαμβάνει να διαμεσολαβήσει. Προσπαθεί να εξηγήσει στον Ισίδωρο τα συναισθήματα της Αμαλίας και να ξεκαθαρίσει τις παρεξηγήσεις. Με επιδέξιο τρόπο, προσπαθεί να κατευνάσει το θυμό του. Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν την πολυπλοκότητα των σχέσεων τους και πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια με σύνεση και συμπόνια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ